Μασούρας: «Δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Μασούρας μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Μιλώντας στη Nova, ο Μασούρας έκανε λόγο για δύο περιπτώσεις πέναλτι, που ήταν ξεκάθαρες κατά την άποψή του και έκριναν το αποτέλεσμα κατά του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Μασούρα

Για το ματς: «Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δεν αφήσαμε σε ησυχία τους αντιπάλους μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτή την εικόνα δεν μπορούν να έρθουν παρά μόνο οι νίκες».

Για την κόπωση: «Δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Όταν παίζεις με αυτόν τον ρυθμό αναγκάζεις τον αντίπαλο να γυρίσει πίσω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μία από αυτές ήταν δύο περιπτώσεις πέναλτι, οι οποίες όπως τις είδα εγώ είναι ξεκάθαρες και μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Όταν μία ομάδα κλείνεται πίσω, είναι λεπτομέρειες που κρίνουν το αποτέλεσμα. Μία φάση, ένα στημένο, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε».

Για την πίεση στον Αστέρα: «Ένα λάθος ένα χέρι, ένα πόδι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κατορθώσαμε να βάλουμε αυτή την πίεση στον αντίπαλο, έκαναν το λάθος, ωστόσο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πέναλτι ή κάτι άλλο που θα μας έκανε να πάρουμε τη νίκη».