Παπαγιάννης: «Θα είμαι έτοιμος στα νοκ αουτ – Να διορθώσουμε το ότι δεχτήκαμε πολλούς πόντους»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά από τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Εθνική Ελλάδος υπέταξε και την Μεγάλη Βρετανία την οποία και κέρδισε με 93-77 για την τρίτη αγωνιστική του Eurobasket 2022, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να παραχωρεί δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ και να τονίζει πως είναι σημαντικό το γεγονός πως η «γαλανόλευκη« έκανε το 3/3 ωστόσο σημείωσε πως η ομάδα του δέχτηκε πολλούς πόντους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί.

Παράλληλα, ο διεθνής σέντερ υποστήριξε πως ο ίδιος έχει βρει τα πατήματα του και μέρα με τη μέρα νιώθει καλύτερα ενώ επισήμανε πως θα είναι έτοιμος στα νοκ αουτ παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

«Σίγουρα ήμουν καλά, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Ήταν ο δεύτερος αγώνας μου, χρειάζομαι φυσική κατάταση. Έχω βρει τα πατήματα μου και μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες θα είμαι έτομος. Εγώ ήθελα να κάνω απλά πράγματα σήμερα, να δίνω το σκριν και να κόβω στο καλάθι».

Για το πότε θα είναι έτοιμος:

«Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Οι αυτοματισμοί είναι πιο εύκολοι. Στα νοκ άουτ θα είμαι έτοιμος».

Για το τρία στα τρία:

«Είναι σημαντικό αλλά θα πρέπει να πούμε πως δεν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό γιατί μπορεί να μας στοιχίσει στη συνέχεια».