Τερζής: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα για μας»

Στην συνέντευξη Τύπου μίλησε, ο Τόλης Τερζής μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Άρη, υποστήριξε ότι η ομάδα του έκανε τα πάντα για να κερδίσει το παιχνίδι τονίζοντας ότι, ήταν καλύτεροι κατά κράτος από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολη εβδομάδα για μας. Αλλάξαμε την προπόνησή μας, μιλήσαμε με τα παιδιά και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία τους. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι κατά κράτος πέραν του χαμένου πέναλτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ακολούθησαν το πλάνο. Είχαν διάθεση, ήθελαν να κερδίσουν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο αλλά μας έλειψε το γκολ».

Για τη βελτίωση στο ανασταλτικό κομμάτι και για την απόδοση του Μαζικού, είπε: «Ο Μαζικού ήρθε λίγο πριν γυρίσουμε στην Αυστρία. Είναι μια χαρά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση έπρεπε να πάρει ευκαιρία βάσει των όσων βλέπουμε στην προπόνηση και νομίζω ότι ήταν από τους καλύτερους παίκτες».

Σε ερώτηση για την αντικατάσταση του Άντρε Γκρέι, απάντησε: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε είχε να κάνει με το χαμένο πέναλτι. Θέλαμε έναν πιο φρέσκο παίκτη για να τρέξει περισσότερο» για να ερωτηθεί για το τι άλλαξε στην προπόνηση. «Δουλέψαμε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και επιθετικά. Γνωρίζοντας τα αδύνατα και δυνατά σημεία της ομάδας προσπαθήσαμε να τα καλύψουμε μέσω της αμυντικής λειτουργίας».