Κουχάρσκι: «Κινηθήκαμε έξυπνα στις μεταγραφές – Όλα θα φανούν στο γήπεδο»

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι αναφορικά με το πως κύλησε η μεταγραφική περίοδος για τους «κιτρινόμαυρους».

Την ευκαιρία να πάρει θέση και να τοποθετηθεί σχετικά με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο της ΑΕΚ είχε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής (07/09) ανοικτής προπόνησης των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα.

Ο Πολωνός αφού εκθείασε την ΑΕΚ σαν σύλλογο σχολιάζοντας πως υπάρχουν όλα όσα πρέπει για να γίνει σωστή δουλειά, υπογράμμισε πως το καλοκαίρι κύλησε με πολλή δουλειά για τους ίδιους ενώ σημείωσε πως όλοι οι αρμόδιοι κινήθηκαν έξυπνα σε ότι αφορά τις μεταγραφές και πως εντέλει ήρθαν οι παίκτες που χρειαζόταν να ενισχυθεί η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κουχάρσκι:

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Φαίνεται από όλους τους τομείς πάνω στους οποίους δουλεύουμε. Έχουμε όλα όσα θα έπρεπε να έχουμε για να δουλέψουμε σωστά. Είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν υπάρχει καινούργιος τεχνικός διευθυντής, καινούργιος προπονητής και όλα δουλεύονται από την αρχή.

Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά, όπως γίνεται πάντα το καλοκαίρι. Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα και νομίζω ότι τελικά φέραμε αυτά που χρειαζόμασταν. Όλα θα φανούν στο γήπεδο».