Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ θεώρησε από την πρώτη στιγμή δεδομένη την αλλαγή διαιτητή και τον ορισμό ξένου»

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλο από την ΚΕΔ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (11/09, 21:30).

Τη δική του θέση πήρε ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου από την ΚΕΔ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ (11/09, 21:30) στη Λεωφόρο και την απόφαση του Άγγλου αρχιδιαιτητή Μπένετ να μην ορίσει ξένο ρέφερι στην αναμέτρηση.

Η «πράσινη» ΠΑΕ υποστήριξε πως αιφνιδιαστικές επιλογές και αλλαγές σαν και αυτήν δίνουν τροφή στην καχυποψία ενώ ξεκαθάρισε πως από την πρώτη στιγμή το «τριφύλλι» θεώρησε ως επιβεβλημένη την αλλαγή διαιτητή και τον ορισμό ξένου για το ντέρμπι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Επί της αρχής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να στηρίξει το θεσμό της ελληνικής διαιτησίας, εφόσον πρώτα μπουν γερά θεμέλια με τη συνδρομή της επιτροπείας των τελευταίων ετών από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Όμως, αιφνιδιαστικές αλλαγές και επιλογές, όπως αυτή του ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, δίνουν τροφή στην καχυποψία και στην παθογένεια, είναι δε αδιανόητο να προκύπτουν δίχως προηγούμενη διαβούλευση όλων των θεσμικών φορέων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεώρησε από την πρώτη στιγμή δεδομένη και επιβεβλημένη την αλλαγή διαιτητή και τον ορισμό ξένου ρέφερι για το ντέρμπι της Κυριακής και εκφράζει την ικανοποίηση της, γιατί οι αντιδράσεις της -από το απόγευμα της Τετάρτης- προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκου, έφεραν αποτέλεσμα και εν τέλει επικράτησε το αυτονόητο».