Μπολόνια: Προπονητής των «κυανέρυθρων» ο Τιάγκο Μότα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπολόνια, Κλαούντιο Φενούτσι, δήλωσε επίσημα ότι ο Τιάγκο Μότα ξεκινάει δουλειά την Δευτέρα (12/9).

Σταμάτησε η πορεία του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην Μπολόνια, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια αποχωρεί από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Μάλιστα, ο διάδοχος του Σέρβου προπονητή έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Τιάγκο Μότα, όπου θα αναλάβει την Μπολόνια, η οποία βρίσκεται στην 16 θέση της Serie A με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διευθύνων σύμβουλου της Μπολόνια, Κλαούντιο Φενούτσι:

«Αποφασίσαμε ότι προπονητής από τη Δευτέρα θα είναι ο Τιάγκο Μότα, το ανακοινώνω επίσημα, αλλά αυτό που θα ήθελα να εστιάσω τώρα είναι ο αυριανός αγώνας με τη Φιορεντίνα.

Όταν αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Σίνισα, ήταν για να αναπληρώσουμε τη χαμένη χρονιά λόγω της κατάστασής του, μαζί του υπήρχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση. Αυτό το καλοκαίρι ξεκινήσαμε ξανά ελπίζοντας ότι η ομάδα θα λειτουργούσε, αλλά δεν λειτούργησε. Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε την αλλαγή. Ήταν μια οδυνηρή απόφαση, πολύ οδυνηρή, επίσης γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει αξίες».