ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες των ομάδων

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (10/9, 18:30) στο «Γεντί Κουλέ», με τις συνθέσεις των δύο ομάδων να γίνονται γνωστές.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο στις 18:30, με τους Νίκο Νιόπλια και Γιάννη Αναστασίου να γνωστοποιούν τις επιλογές τους για τις αρχικές ενδεκάδες. 

Οι Κρητικοί θα παραταχθούν με τον Στίβενς κάτω από τα δοκάρια, και τριάδα στο κέντρο της άμυνας, με τους Πασαλίδη, Βούρο και Διαμαντή.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μπαλογιάννης και στο δεξί ο Μαρινάκης, ενώ στη μεσαία γραμμή βρίσκονται από αριστερά προς τα δεξιά οι Τοράρινσον, Ντιουσέ, Στάικος και Μπουζούκης. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Ντίκο.

Η ομάδα του Αγρινίου ξεκινάει με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Αποστολάκη, Λάρσον, Κορνέλιους και Χατζηθεοδωρίδη στην τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μλάντεν, Ντουάρτε και Ντίαζ, ενώ οι Μόρσεϊ και Σενγκέλια θα είναι στα άκρα, με τον Καρέλη να είναι ο μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης, Τοράρινσον,  Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης και Ντίκο.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεορωρίδης, Μλάντεν, Ντίαζ, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Μόρσεϊ και Καρέλης.