Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Λαμίας στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της NOVA, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς:

«Ήταν μαχητικό παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Η Λαμία είναι η καλύτερη των τελευταίων πέντε χρόνων. Είχε τρεξίματα, μαχητικό πνεύμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν λίγο αργοί, είχαν άμεση ανάκτηση κατοχής. Καταφέραμε να σκοράρουμε. Το δεύτερο μέρος ήταν περίεργο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές και να κλείσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι».

Για το αν υπήρξε διαφορετικό στιλ στο πρώτο μέρος:

«Το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, οδηγούσε τον αντίπαλο στο να καταναλώσει ενέργεια και να χάσει ενέργεια. Το εκμεταλλευτήκαμε με την ταχύτητα που είχαμε στο δεύτερο μέρος.

Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν συλλογική δουλειά, οι παίκτες που μπήκαν εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση της Λαμίας. Ήταν ακόμη ένα ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Τέτοια είδους παιχνίδια μας βοηθούν να χτίσουμε νοοτροπία σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις;. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια».