ΕΟΚ: «Το μέλλον είναι μπροστά Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους»

Το δικό της μήνυμα ενότητας έστειλε η ΕΟΚ μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από το Eurobasket.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε παίκτες, προπονητικό επιτελείο και φίλους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, εξέδωσε μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία η ΕΟΚ, εκφράζοντας πως η «γαλανόλευκη» θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ για την εθνική:

«Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άλλα μέλη της Εθνικής Ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη χθεσινή ολοκλήρωση της πορείας στο Ευρωμπάσκετ.

Εκφράζει επίσης τον αμέριστο σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως επίσης και στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που έστειλε τη θετική του ενέργεια και αγκάλιασε την ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που μόχθησαν για αυτό. Η εικόνα όμως της ομάδας και η υγεία που εξέπεμψε, πείθει τους πάντες ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα αποτέλεσμα. Το μέλλον είναι μπροστά, οι προκλήσεις επίσης και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, με το βλέμμα στο μέλλον και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς».