Ολυμπιακός: Έρχεται ο Χάμες Ροντρίγκες στους Πειραιώτες!

Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει ένα νέο μετεγγραφικό «μπαμ», κάνοντας κινήσεις για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Ραγιάν και τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή και θέλουν να πετύχουν συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Ολυμπιακός μιλάει εδώ και πολλές μέρες με την πλευρά του παίκτη. Ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να αποχωρήσει από το Κατάρ και η Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή μοιάζει ασφαλής επιλογή. Το οικονομικό θέμα είναι δύσκολο ασφαλώς. Στα Εμιράτα το συμβόλαιό του είναι επτά εκατ. ευρώ.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι Πειραιώτες θα καλύψουν μέρος του συμβολαίου του Ροντρίγκες και το υπόλοιπο θα αναλάβει η Αλ Ραγιάν.

Μάλιστα, για την μεταγραφη μίλησε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που είναι έγκυρος σε αυτά, έχοντας ως σίγουρη την μεταγραφή του, λέγοντας: «Ο Τζέιμς Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, η συμφωνία θα ολοκληρωθεί! Έμαθα ότι ο Κολομβιανός σταρ θα πετάξει σήμερα για την Ελλάδα – προγραμματίζονται οι ιατρικές εξετάσεις, υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ο Τζέιμς θα υπογράψει αργότερα σήμερα. Ξεκινάμε σύντομα».

Δείτε το χαρακτηριστικό tweet: