Ολυμπιακός: Ματαιώθηκε το φιλικό με τη Μακάμπι λόγω… απουσιών!

Δε θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Τρίτη (20/9, 19:00) φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.

Ματαιώθηκε το προγραμματισμένο φιλικό της Τρίτης (20/9, 19:00) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Οι μαζεμένες απουσίες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ανάγκασαν τους «ερυθρόλευκους» να έρθουν σε συνεννόηση με τους Ισραηλινούς και να αποφασίσουν τη μη διεξαγωγή της μεταξύ τους φιλικής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε στο συγκεκριμένο φιλικό να έχει στη διάθεσή του τον Φαλ (ολοκληρώνει αύριο, 18 Σεπτεμβρίου, τις υποχρεώσεις του στο EuroBasket 2022 με την Γαλλία), τους Σλούκα και Γουόκαπ (θα βρεθούν στις 19 Σεπτεμβρίου εκτός Ελλάδος για να μετάσχουν σε διαφημιστικά σποτ της EuroLeague) και τον Πιτερς (θα εκπροσωπήσει την ομάδα στο μίτινγκ της ELPA).

Παράλληλα, οι Βεζένκοβ, Λαρεντζάκης και Παπανικολάου δεν θα βρίσκονταν στο απαραίτητο επίπεδο ετοιμότητας, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα την Δευτέρα (19/9).