Παναθηναϊκός: Παρουσίασε Τρουιγιέ και Τσοκάι!

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα δύο τελευταία μεταγραφικά του αποκτήματα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενθουσιασμένοι από την εικόνα του Παναθηναικού εμφανίστηκαν οι Αλέξις Τρουιγιέ και Ενις Τσοκάι, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα δύο νέα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού» έφτασαν χθες (17/9) στην Ελλάδα, παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από τους «πράσινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τρουιγιέ:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Μου άρεσε πολύ το θέαμα σήμερα. Ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών»

Για το πως νιώθει για την μεταγραφή του: «Όταν άκουσα γι΄ αυτόν τον σπουδαία, μεγάλο και ιστορικό σύλλογο δεν δίστασα ούτε στιγμή. Ήταν μια μεταγραφή που έγινε γρήγορα».

Για τη θέση που παίζουν: «Μου αρέσει να παίζω στην μεσαία γραμμή, αλλά κυρίως ως επιθετικός μέσος. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσοκάι:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και άξιζε τη νίκη»

Για το πως νιώθει για την μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ο Παναθηναϊκός με είδε και με επέλεξε. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την πράσινη φανέλα με πολλές νίκες».

Για τη θέση που παίζουν: «Παίζω ως κεντρικός μέσος, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη θέση για μένα είναι ως ανασταλτικός μέσος. Τρέχω αρκετά με την μπάλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»