Κάτας: ««Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» (vid)

Ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Όντεντ Κάτας όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο Όντεντ Κάτας παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου η ομάδα που προπονεί, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μία εκ των συλλόγων που προσκάλεσε ο Παναθηναϊκός να συμμετάσχει στο πολύ σημαντικό αυτό γεγονός που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός που έχει συνθέσει το όνομα του με το «τριφύλλι» στο οποίο υπήρξε τόσο παίκτης όσο και προπονητής τόνισε πως τόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος όσο και ο Παναθηναϊκός καιη Ελλάδα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κάτας:

«Η Μακάμπι είναι πολύ χαρούμενη που θα λάβει μέρος στο τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ήταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας όταν πρωτοήρθα το 1999. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα, έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αλλά και σαν ομάδα μάς αρέσει που θα λάβουμε μέρος σε ένα τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου για να δούμε πού βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Θα τα πούμε εκεί, ευχόμαστε να το απολαύσετε».

Η ανάρτηση του Παναθηναϊκού στο Twitter: