Βόλος: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Στοπ… στους φιλοξενούμενους οπαδούς των Big 5 από τον Βόλο που ξεκαθάρισε ότι δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως δικαίωμα εισόδου στο «Πανθεσσαλικό» για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Παράλληλα, η ομάδα της Μαγνησίας τόνισε στην διάθεση της πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια στις εν λόγω αναμετρήσεις παρά μόνο αν η φιλοξενούμενη ομάδα ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχής γενομένης από τον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Αρη αλλά και στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα, παρά μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας».

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.