Γουάντα Νάρα: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Ικάρντι

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι.

Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Μάουρο Ικάρντι η Γουάντα Νάρα. Το μοντέλο από την Αργεντινή που είναι και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, μπορεί να τον συνόδευσε στην Κωνσταντινούπολη όταν μεταγράφηκε στη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο δεν υπάρχει επανασύνδεση ανάμεσά τους. Την οριστική ρήξη επιβεβαίωσε η ίδια απαντώντας σε ερωτήματα μέσω Instagram.

Η Γουάντα Νάρα ανέφερε: «Ήμασταν μαζί για εννιά χρόνια. Ήταν οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή όμως δεδομένης της έκθεσής μου στη δημοσιότητα και τις συνεχείς φήμες στα ΜΜΕ, είναι προτιμότερο να το μαθαίνετε από μένα. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο και δεν πρόκειται να δώσω περαιτέρω λεπτομέρειες για τον χωρισμό. Παρακαλώ, σας ζητώ να το καταλάβετε και να το σεβαστείτε, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μας», ανέφερε.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν λίγους μήνες όταν διέρρευσε πως ο Ικάρντι είχε την είχε απατήσει, ενώ αργότερα υπήρχαν φήμες πως η σύζυγός του… ανταπέδωσε με το ίδιο νόμισμα. Το καλοκαίρι το ζεύγος έκανε διακοπές μαζί και έδειχναν να τα έχουν ξαναβρεί, αλλά η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη.