Άρης: Ετοιμος ο Μπράμπετς για Λεωφόρο, επιστροφή για Ντουκουρέ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης θα μπορεί να υπολογίζει τον Γιάκουμπ Μπράμπετς για τον αγώνα της Κυριακής (23/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό.

Καλές ειδήσεις για τον Αλαν Πάρντιου στον Αρη!

Ο Αγγλος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, αφού ο Τσέχος αμυντικός γυμνάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με τους συμπαίκτες του. Πλέον, είναι στο χέρι του 61χρονου τεχνικού αν θα τον χρησιμοποιήσει, εφόσον κρίνει πως ο παίκτης είναι έτοιμος στο 100% για μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο (22/10) ο Σεϊκ Ντουκουρέ, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του. Ο Ιβοριανός μέσος είχε ταξιδέψει στις αρχές του μήνα για την Ισπανία, όπου είχε υποβληθεί σε εξετάσεις από τον προσωπικό του γιατρό, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Ο Ντουκουρέ ξεκίνησε στην Ισπανία την αποθεραπεία του και θα την ολοκληρώσει από την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα.

Αντίθετα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε και σήμερα θεραπεία και γυμναστήριο και δεν υπολογίζεται από τον Πάρντιου για το ματς με το «τριφύλλι». Την Πέμπτη (20/10) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο «Δασυγένειο».