Παναθηναϊκός: Με ειδική μάσκα ο Ιωαννίδης, ατομικό για Κουρμπέλη

Μεγάλο μέρος του προγράμματος της προπόνησης έβγαλε ο Φώτης Ιωαννίδης, πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αϊτόρ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό μετά τη σημερινή (19/10) προπόνηση της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα, με τον Ελληνα επιθετικό να έχει πλέον πολλές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (23/10, 19:30) κόντρα στον Αρη. Ο 22χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα κι από την Πέμπτη (20/10) αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Καλά όμως ήταν τα νέα και με τους περισσότερους παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα στο παιχνίδι με τη Λαμία. Οι Παλάσιος, Τσέριν και Αϊτόρ προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και θα είναι διαθέσιμοι, ενώ ο Αϊτόρ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος ως την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, ο Κουρμπέλης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, διότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμη σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στον αστράγαλό του. Παράλληλα, ο Τρουιγιέ έκανε θεραπεία και σύντομα θα αποφασιστεί η μέρα στην οποία θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να γίνει η επέμβαση αποκατάστασης της “ζημιάς” στο αριστερό γόνατό του (ολική ρήξη χιαστού κι έσω πλαγίου συνδέσμου).