Παναθηναϊκός Β’: Νοκ αουτ για δυο μήνες ο Πάουλο Αγκοστίνιο

Άσχημα είναι τα νέα στον Παναθηναϊκό Β΄ καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Πάουλο Αγκοστίνιο υπέστει οστικό οίδημα στον έσω μηραίο κόνδυλο του δεξιού γονάτου του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο μήνες.

Μεγάλο είναι το πλήγμα που προέκυψε στις τάξεις του Παναθηναϊκού Β’ καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της η «πράσινη» ΠΑΕ, ο νεαρός επιθετικός θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για περίπου δυο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στράικερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο κατά την διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που αντιμετωπίζει.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει οστικό οίδημα στον έσω μηραίο κόνδυλο του δεξιού γονάτου του και έτσι θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από τα γήπεδα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πάουλο Αγκοστίνιο, ο οποίος στη διάρκεια προπόνησης του Παναθηναϊκού Β αισθάνθηκε μια ενόχληση στο δεξί του γόνατο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη οστικό οίδημα στον έσω μηραίο κόνδυλο του δεξιού γονάτου του.

Η επιστροφή του Αγκοστίνιο στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε διάστημα οκτώ εβδομάδων»
.