Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Φουρτάδο – Χειρουργείο και νοκ αουτ για έναν μήνα

Ο Παναθηναϊκός Β’ ανακοίνωσε πως ο Γκουστάβο Φουρτάδο υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλό του δεξιού του ποδιού και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε έναν μήνα.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Παναθηναϊκού Β’!

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της η «πράσινη» ΠΑΕ, μετά από τον τραυματισμό του Πάουλο Αγκοστίνιο, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα, αυτήν την φορά με τον Γκουστάβο Φουρτάδο ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκόμισε τον συγκεκριμένο τραυματισμό κατά την διάρκεια της προπόνησης ενώ στην συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Λόγω του κατάγματος του, ο Φουρτάδο θα υποβληθεί σε χειρουργείο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έναν μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Β’: 

«Μια ακόμα απώλεια έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες στον Παναθηναϊκό Β και ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Όπως διαπιστώθηκε μετά την προπόνηση και την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε, ο Γκουστάβο Φουρτάδο έχει υποστεί κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα υποβληθεί σε χειρουργείο και η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες».