Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΟΚ, Άρη και Καραπαπά!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αρης, αλλά και στον Κώστα Καραπαπά για «δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις».

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νίκος Μαργαρίτης άσκησε διώξεις σε ΠΑΟΚ, Άρη και Κώστα Καραπαπά, για τοποθετήσεις κατά της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για «δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις», για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, για τη διαιτησία του Τρεϊμάνις, και κυρίως την απόφαση του για τη μη καταλόγιση πέναλτι. Για τον ίδιο λόγο στην ΠΑΕ Άρης για ανακοίνωσή της κατά της διαιτησίας μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Τέλος, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά για δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε τις ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις.

– Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ – διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».