Μπόγρης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης ενόψει του σημερινού εντός έδρας ματς του Απόλλωνα Πάτρας με την Καρδίτσα (22/10, 16:00).

Ο Απόλλων Πάτρών υποδέχεται την Καρδίτσα (22/10, 16:00) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League, με τον Γιώργο Μπόγρη να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης και να τονίζει πως το πρωτάθλημα ξεκινά ουσιαστικά για την ομάδα του από τον σημερινό αγώνα.

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε πως οι δυο ήττες που έχει μέχρι στιγμής η ομάδα του δεν πτοεί κανέναν ενώ σημείωσε πως ο Απόλλων δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Μπόγρη:

«Επιστροφή στο γήπεδο μας, στην Περιβόλα για ένα ματς που θα μπορούμε να δείξουμε το επίπεδο μας και πόσο δουλειά έχουμε ρίξει από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και οι δύο ήττες από παραδοσιακές μπασκετικές δυνάμεις της χώρας, δεν μας πτοούν. Κάθε άλλο θεωρώ ότι κερδίσαμε πράγματα και δουλέψαμε αδυναμίες που δεν είχαν φανεί μέχρι αυτά τα παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα ουσιαστικά για εμάς ξεκινάει με την Καρδίτσα και με μια κερκίδα όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό, θεωρώ δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Σας περιμένουμε λοιπόν ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε και να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».