Νέβες: «Προνόμιο για μένα να συνδέεται το όνομα μου με τη Μπαρτσελόνα»

Για τις φήμες που συνδέουν το όνομα του με τη Μπαρτσελόνα πήρε θέση ο μέσος της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καταλανικό σύλλογο.

Το όνομα του Ρούμπεν Νέβες έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με την Μπαρτσελόνα, με πολλά δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται στην λίστα των «μπλαουγκράνα» και τον ίδιο να σχολιάζει το γεγονός μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τους Καταλανούς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου στον οποίο όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να αγωνιστούν ενώ χαρακτήρισε ως προνόμιο το γεγονός πως συνδέεται το όνομα του με την καταλανική ομάδα.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως αν συνεχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις με τη Γουλβς τα πράγματα θα έρθουν από… μόνα τους φωτογραφίζοντας στην ουσία μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νέβες:

«Γενικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν για την Μπαρτσελόνα! Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Είναι προνόμιο για μένα να συνδέεται το όνομά μου με αυτή την ομάδα. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει για την Μπαρτσελόνα; Είναι φυσιολογικό. Αν συνεχίσω να παίζω καλά στη Γουλβς, τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους».