Ινιέστα: «Όταν πάλευα με την κατάθλιψη, το πιο ευχάριστο κομμάτι της μέρας μου ήταν όταν έπαιρνα το χάπι μου» (ΦΩΤΟ)

Συγκλόνισε ο Αντρές Ινιέστα με τα όσα αποκάλυψε αναφορικά με την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ο Αντρές Ινιέστα παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «The Wild Project», με τον άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα να αποκαλύπτει πως όταν έγινε την δική του… μάχη με την κατάθλιψη, το πιο ευχάριστο κομμάτι μέσα στην μέρα του ήταν όταν έπαιρνε το χάπι του και πήγαινε να κοιμηθεί.

Παράλληλα, ο Ισπανός μέσος υπογράμμισε πως κάνει ακόμα θεραπεία προκειμένου να έχει μια ειρηνική σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως ένιωσε πως ο χρόνος του είχε τελειώσει στην καταλανική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ινιέστα:

«Αποφάσισα να μιλήσω για την ψυχική μου υγεία όταν δυσκολευόμουν. Ξέρω ότι είμαι δημόσια προσωπικότητα, αλλά έπρεπε να πω τα πράγματα όπως ήταν.

Ποτέ δεν σκέφτηκα να με αποκαλούν τρελό ή αδύναμο. Όταν πάλευα με την κατάθλιψη, το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας μου ήταν όταν έπαιρνα το χάπι μου και πήγα για ύπνο το βράδυ.

Χάνεις τη χαρά από τη ζωή, από τα πάντα. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου, αλλά ένιωθα σαν να αγκαλιάζω ένα μαξιλάρι. Δεν νιώθεις τίποτα. Πηγαίνω ακόμα σε θεραπεία, καθώς πρέπει να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου. Μου αρέσει να ακούω επαγγελματίες να μιλούν για την ψυχική υγεία και την κατάθλιψη».

Για την απόφαση του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, είπε:

«Ένιωσα ότι ο χρόνος μου στη Μπαρτσελόνα είχε τελειώσει, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα να παίξω εναντίον της Μπάρτσα και αυτό σήμαινε ότι θα βγω εκτός Ευρώπης.

Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να δώσεις το 200%-300% σου και όταν ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το κάνω πια, αποφάσισα να φύγω».