Παναθηναϊκός: Στη διάθεση των φιλάθλων του τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα τα εισιτήρια που διατέθηκαν από τον Βόλο για το μεταξύ τους ματς στο Πανθεσσαλικό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του πως από σήμερα το μεσημέρι τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί από την ΠΑΕ Βόλος για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό (29/10, 19:30) είναι στη διάθεση των φιλάιλων τους.

Σημειώνεται πως οι οπαδοί του «τριφυλλιού» μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».