Μπέος: «Το νότιο πέταλο ζητήθηκε να μείνει κενό και δεν πρόκειται να ανοίξει»

«Φρένο» σε όποιον δεν έχει εισιτήριο για τον σημερινό αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έβαλε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.


Ο δήμαρχος της πόλης εξήγησε ότι πρόκειται για σχετική εντολή της Αστυνομίας να παραμείνει κλειστό το πέταλο, υπογράμμισε την αρκετά καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά στο σημερινό αγώνα, με την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο να αποτελέσει την αφετηρία για διαφορετικά δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
«Μετά σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας από την οποία βγήκα, άκουγα την εκπομπή σας και ήθελα να μιλήσω για το θέμα των εισιτηρίων. Δεν υπάρχουν 17 χιλιάδες εισιτήρια, για να μην παρεξηγούμαστε.
Ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει πάρει 7,5 χιλιάδες εισιτήρια και τα υπόλοιπα 8 χιλιάδες είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, του Βόλου και ουδέτεροι που τα έχουν πάρει από τη VIVA και από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος.
Έχουμε 3-3,5 χιλιάδες φιλάθλους, σε μία ομάδα που τώρα γράφει τη δική της ιστορία. Να ευχηθούμε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν εκδοτήρια και τονίζουμε πως δεν υπάρχουν έξτρα εισιτήρια.
Η αστυνομία ζήτησε να μείνουν κλειστά τα εκδοτήρια για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και όπως λέμε στη δική μας γλώσσα, να μην ανοίξει μύτη. Ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες και θέλουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.
Υπάρχει η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Βόλος και δεν υπάρξουν έξτρα εισιτήρια. Δεν πρόκειται να ανοίξει το πέταλο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας.