Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα μας»

Ανακοίνωση με αφορμή το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο (29/10, 19:30) στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Βόλο (29/10, 19:30) στο Πανθεσσαλικό για τη δέκατη αγωνιστική της Super League, με το «τριφύλλι» να έχει και τους φιλάθλους στο πλευρό του οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες.

Η «πράσινη» ΠΑΕ τόνισε μέσω ανακοίνωσης της πως οι οπαδοί οφείλουν να προστατεύσουν την ομάδα και να την υποστηρίξουν μόνο με τη φωνή τους ενώ υπάρχουν και αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή της και διέθεσε για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχουν εξαντληθεί.

Σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, οι φίλαθλοί μας που προμηθεύτηκαν εισιτήριο από την ΠΑΕ, θα πρέπει να κινηθούν από τον Περιφερειακό του Βόλου με κατεύθυνση το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών από 31 έως και 56 θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πεζογέφυρα 3, η οποία βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του Πανθεσσαλικού.

Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Λόγω του μεγάλου αριθμού φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, παρακαλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο.

Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα».