Πότερ: «Ιδιαίτερη η επιστροφή μου στο γήπεδο της Μπράιτον – Φανταστική ευκαιρία για μένα η Τσέλσι»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπράιτον (29/10, 17:00).

Η Τσέλσι θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με την Μπράιτον (29/10, 17:00) για την δωδέκατη αγωνιστική της Premier League, με τον Γκράχαμ Πότερ ο ποίος πριν αναλάβει τους «μπλε» ήταν προπονητής της Μπράιτον, να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης και να τονίζει πως για τον ίδιο θα είναι ιδιαίτερη η επιστροφή του στο γήπεδο της πρώην ομάδας του.

Παράλληλα, ο Άγγλος τεχνικός υπογράμμισε το αναλάβει την Τσέλσι ήταν τόσο για τον ίδιο όσο και για το τεχνικό του επιτελείο μια φανταστική όπως χαρακτήρισε ευκαιρία η οποία ήταν πολύ καλή για να… αρνηθεί. Μάλιστα, τόνισε πως δεν γνωρίζει το πως θα συμπεριφερθούν οι φίλαθλοι της Μπράιτον απέναντι του καθώς για κάποιους όπως ανέφερε θεωρούν πως δεν ήταν τίμιο που αποχώρησε.

Οι δηλώσεις του Πότερ:

«Για εμένα, θα είναι μια ιδιαίτερη επιστροφή. Πέρασα τρία χαρούμενα χρόνια εδώ, ανυπομονώ. Μερικές φορές η ζωή σου προσφέρει ευκαιρίες και είναι δική σου απόφαση αν θα τις “αρπάξεις” ή όχι. Το να αναλάβω την Τσέλσι ήταν μια φανταστική ευκαιρία για εμένα και το επιτελείο μου.

Το “τάιμινγκ” δεν ήταν το καλύτερο για κανέναν, όμως κάποιες φορές συμβαίνει. Το να έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις στην Τσέλσι ήταν πολύ καλό για να το αρνηθώ. Δεν ξέρω πως μπορεί να μου συμπεριφερθούν οι οπαδοί της Μπράιτον, με τους περισσότερους που έχω μιλήσει με στηρίζουν. Όμως δεν είμαι αφελής, ξέρω πως για κάποιους μπορεί να μην ήταν τίμιο».