Βόλος: Ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό

Και επίσημα… sold out στο Βόλος – Παναθηναϊκός, όπως ενημέρωσε σχετικά μέσω ανακοίνωσης της η ομάδα της Μαγνησίας.

Εξαφανίστηκαν τα… μαγικά χαρτάκια στο Βόλος – Παναθηναϊκός!

Η ομάδα της Μαγνησίας γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (29/10, 19:30) στο Πανθεσσαλικό, τουλάχιστον για όσες θύρες θα είναι ανοικτές. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, το πέταλο των οργανωμένων οπαδών θα παραμείνει κλειστό κατόπιν απόφασης της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Βόλου, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια αγώνα, 1.000 παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης ενώ τα διαρκείας ανέρχονται στα 750. Παράλληλα, τονίζεται στην ανακοίνωση πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 4 και πως καλό είναι οι φίλαθλοι να εισέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ήδη γίνει sold out των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας το νότιο πέταλο (προς την πόλη) θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια αγώνα, 1.000 παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης και 750 εισιτήρια διαρκείας, ενώ η χωρητικότητα του Νοτίου πετάλου το οποίο θα παραμείνει κλειστό είναι 5.000.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος καλεί τους φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδος να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.00 μ.μ. ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση των φιλάθλων
».