ΑΕΚ: Γλίτωσε τη… ζημιά ο Αραούχο – Αγώνας… δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Αστέρα

Οστικό οίδημα στον τένοντα του αριστερού του προσαγωγού και όχι… θλάση ή μερική ή ολική ρήξη έδειξε η μαγνητική του Αραούχο. «Τρέχει» για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα ο Αργεντινός.

Απέφυγε τα… χειρότερα ο Αραούχο!

Ανακούφιση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αργεντινού τεχνικού μετά από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στον αριστερό προσαγωγό, όπου και έδειξαν πως έχει υποστεί οίδημα στον τένοντα του αριστερού του προσαγωγού.

Φυσικά, οι άνθρωποι της Ένωσης… ηρέμησαν με την συγκεκριμένη έκβαση αφού υπήρχε φόβος είτε για θλάση είτε για μερική ή ολική ρήξη τένοντα ενώ η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το «κιτρινόμαυρο» ιατρικό τιμ.

Μάλιστα, ο Αραούχο θα κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα (06/11, 20:30) στην Τρίπολη, με τον ίδιο σε περίπτωση που νιώσει καλά τις προσεχείς μέρες να έχει ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αξίζει να τονιστεί πως πέρα από τον Αραούχο, καθησυχαστική είναι τα νέα και για τον Μουκουντί ο οποίος είναι αντιμέτωπος με μια απλή μορφή ίωσης και θα δώσει και αυτός τη δική του μάχη έτσι ώστε να υπολογιστεί για το ματς με τους Αρκάδες.