Σισέ: «Η καρδιά μου είναι μαζί σου Παναθηναϊκέ – Τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη» (ΦΩΤΟ)

Το δικό του… «πράσινο» μήνυμα έστειλε μέσα από τα social media ο Τζιμπρίλ Σισέ με αφορμή το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (11/06, 19:30) στη Λεωφόρο.

Δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό ο Τζίμπριλ Σισέ!

Ο… θρύλος των «πράσινων» έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media στο οποίο και αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό (11/06, 19:30) στη Λεωφόρο στο οποίο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως το ντέρμπι «αιωνίων» είναι ζωτικής σημασίας ενώ σχολίασε πως τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη δεν είναι αρκετό για το συγκεκριμένο ματς. Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως θα ήθελε να βρίσκεται στην Λεωφόρο και πως η καρδιά και η ψυχή του είναι μαζί με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση του ο Σισέ:

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ακόμα θυμάμαι σαν να ήταν χθες την καυτή ατμόσφαιρα. Για όλους τους παίκτες αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας, για τους οπαδούς και για μένα ως οπαδό.

Τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη δεν αρκεί για αυτό το παιχνίδι. Όλοι μαζί πρέπει να είστε στο παιχνίδι σας παιδιά. Ήθελα να είμαι μαζί σας σήμερα στη Λεωφόρο, αλλά πιστέψτε με, η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι μαζί σου Παναθηναϊκέ. Σ’ αγαπώ».

Η ανάρτηση του Σισέ στο Instagram: