ΑΕΚ: Κάταγμα περόνης ο Ελίασον – Χειρουργείται άμεσα και μένει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες

Tεράστια είναι η ζημιά στην ΑΕΚ με τον Νίκλας Ελίασον που υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον τρεις μήνες. Χειρουργείται σήμερα ή αύριο ο Σουηδός.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Νίκλας Ελίασον!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ, έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα περόνης με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον τρεις μήνες ενώ θα χειρουργηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο Ελίασον αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου είτε σήμερα το απόγευμα είτε αύριο το πρωί ενώ ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία εξετάσεων προκειμένου οι γιατροί να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Σουηδός αποκόμισε τον συγκεκριμένο σοβαρό τραυματισμό στον χθεσινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη έπειτα από μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς.

Φυσικά, το πλήγμα στις τάξεις της Ένωσης είναι τεράστιο αφού πρόκειται για έναν εκ των βασικών παικτών της που ήταν από τους κορυφαίους σε κάθε αναμέτρηση ενώ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα μετρά έξι ασίστ.