ΑΕΚ: Περνά την πόρτα του χειρουργείου ο Τσούμπερ και χάνει το Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)

Ο Στίβεν Τσούμπερ γνωστοποίησε μέσα από τα social media την απόφαση του να μείνει εκτός Μουντιάλ με την Εθνική Ελβετίας για να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς του και να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Πλήγμα για την εθνική Ελβετίας, μετά την είδηση πως ο Στίβεν Τσούμπερ θα απουσιάσει από το προσεχές Μουντιάλ στο Κατάρ. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος άσος της ΑΕΚ, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τη δύσκολη απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, θα κάνει την επέμβαση άμεσα με στόχο να είναι έτοιμος να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ, από το οποίο και όπως γίνεται αντιληπτό θα απουσιάσει. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση του ο Τσούμπερ: 

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%. Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό! Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Steven».

Η ανάρτησή του Τσούμπερ στο Ιnstagram: