Εθνική Ελλάδος: Sold out το παιχνίδι με τη Λετονία στα «Δυο Αοράκια»

Εξαφανίστηκαν όλα τα… μαγικά χαρτάκια για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Λετονία (11/11, 19:00) στα «Δυο Αοράκια» όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Και επίσημα sold out στο Ελλάδα – Λετονία!

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το σημερινό κρίσιμο ματς (11/11, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 5.000 φιλάθλους να αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες στα «Δυο Αοράκια» και να στηρίξουν με το δικό τους παλμό την «γαλανόλευκη».

Σημειώνεται πως στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30 και συνιστάται ο κόσμος να προσέλθει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Συνώνυμο των sold out τείνουν να γίνουν οι εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ανδρών τους τελευταίους μήνες. Μετά τα κατάμεστα γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε η ελληνική ομάδα τον Ιούνιο στη Λάρισα και κατ’ επανάληψη τον Αύγουστο στο ΟΑΚΑ, η «επίσημη αγαπημένη» έκανε ένα ακόμη sold out.

Τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αποψινό (19:00) αγώνα με τη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια εξαντλήθηκαν και το γήπεδο θα σφύζει από τον παλμό 5.000 και πλέον θεατών που θα δώσουν ώθηση στην Εθνική ομάδα να πετύχει μια νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην παρουσία ενός ακόμη μεγάλου καλοκαιρινού ραντεβού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της Κρήτης και όχι μόνο για την ένθερμη υποστήριξη που έδειξε για μία ακόμη φορά στις εθνικές ομάδες.

Οι πόρτες του γηπέδου για την αποψινή αναμέτρηση θα ανοίξουν στις 16:30 και παρακαλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στις εισόδους».