ΑΕΚ: Στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία οι «κιτρινόμαυροι» εν μέσω διακοπής

Η ΑΕΚ θα μεταβεί στην Ολλανδία στις 27 Νοεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία εν μέσω της διακοπής για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρώτου γύρου της Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία μιας εβδομάδας εν μέσω της διακοπής για το Μουντιάλ 2022 στην Ολλανδία.

Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει άδεια 12 ημερών στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα συγκεντρωθούν ξανά στις 26 Νοεμβρίου για να υποβληθούν σε εξετάσεις ενώ μια μέρα αργότερα θα… πετάξουν με το «κιτρινόμαυρο» τιμ με προορισμό την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Ένωσης θα βρίσκεται από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου στις Κάτω Χώρες και στο Μπουργκ-Χαάμστεντε ενώ θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin. Μάλιστα, κατά το διάστημα παραμονής της εκεί θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αντίπαλη ομάδα.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στη βάση της καθώς θα ακολουθήσουν στη συνέχεια οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος στα μέσα του Δεκέμβρη ενώ το επόμενο ματς πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Μουντιάλ είναι προγραμματισμένο για τις 21 Δεκεμβρίου κόντρα στη Λαμία στην «OPAP Arena».