Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της φάσης των «16» – Με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Γνωστοποιήθηκαν και επίσημα τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός – Ατρόμητος και Παναθηναϊκός – Βόλος.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η κλήρωση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με την… κληρωτίδα να μην βγάζει κάποιο ντέρμπι και τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν να είναι αυτά του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ κληρώθηκε με την Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα ενώ ο Άρης με τον Λεβαδειακό. Η Λαμία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καλλιθέα, ο Πανσερραϊκός με τον Απόλλωνα Πόντου ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αναμετρηθεί με τον Άγιο Νικόλαο.

Τονίζεται πως από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου θα προκύψει ντέρμπι. Σε περίπτωση που πάρουν την πρόκριση τα φοβαρί, ο ΠΑΟΚ θα διασταυρωθεί με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός με τον Άρη. Η ΑΕΚ έχει πιο…εύκολο δρόμο έως την ημιτελική φάση.

Σημειώνεται πως τα πρώτα ματς της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου ενώ οι επαναληπτικοί έχουν οριστεί το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου. Οι προημιτελικού αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 17-19 Ιανουαρίου και επαναληπτικοί 24-26 Ιανουαρίου. Τα ημιτελικά παιχνίδια θα γίνουν από 7-9 Φεβρουαρίου και 28 έως 2 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου

Παναθηναϊκός – Βόλος

Λαμία – Καλλιθέα

Λεβαδειακός – Άρης

Κηφισιά – ΑΕΚ

Καλαμάτα – ΠΑΟΚ

Απόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Νικητής Καλαμάτα-ΠΑΟΚ με νικητή Παναθηναϊκός-Βόλος

Νικητής Ολυμπιακός-Ατρόμητος με νικητή Λεβαδειακός-Άρης

Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος με νικητή Λαμία-Καλλιθέα

Νικητής Κηφισιά-ΑΕΚ με νικητή Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Νικητής των ζευγαριών Κηφισιά-ΑΕΚ και Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου με νικητή ζευγαριών Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Λεβαδειακός-Άρης

Νικητής των ζευγαριών Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος και Λαμία-Καλλιθέα με τον νικητή των ζευγαριών Καλαμάτα-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Βόλος