ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Αλμέιδα – Στο Βερολίνο οι Κονέ και Κουχάρσκι

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το 12ημερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ, μετέβη στην Ισπανία για λίγες μέρες διακοπών. Στο Βερολίνο για υποχρεώσεις οι Παναγιώτης Κονέ και Ράντεκ Κουχάρσκι.

Σε νέα… καθημερινότητα έχει μπει η ΑΕΚ λόγω της διακοπής του Μουντιάλ έως ότου αναχωρήσει για Ολλανδία στις 27 Νοέμβρη όπου και θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία μιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει 12 μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να πάρουν… ανάσες και να γεμίσουν… μπαταρίες μετά από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ενώ θα συγκεντρωθούν ξανά στις 26 Νοεμβρίου.

Από κει και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Ισπανία για να ξεκουραστεί και αυτός από την πλευρά του για λίγες μέρες. Σε ταξίδι για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται και οι Παναγιώτης Κονέ και Ράντεκ Κουχάρσκι.

Συγκεκριμένα, τα δυο στελέχη της Ένωσης βρίσκονται από χθες στο Βερολίνο για να παρευρεθούν στο «TransferRoom Suumit» ενώ θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αύριο, Τετάρτη (16/11).