«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 37 του χρόνια ο Γκάρι Κέιχιλ (ΦΩΤΟ)

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση γνωστοποίησε μέσα από τα social media o  πρώην αμυντικός της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ.

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Γκάρι Κέιχιλ!

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός πήρε την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 37 του χρόνια και βάλει τέλος στην μέχρι τώρα καριέρα του που περιείχε μεταξύ άλλων και την κατάκτηση του Champions League, του Εuropa League και της Premier League.

Ο Κέιχιλ γνωστοποίησε το γεγονός μέσω μιας μακροσκελής και συγκινητικής ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση του ο Κέιχιλ:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που μου έχει δώσει τόση χαρά και επιτυχία και καθώς παίρνω την απόφαση να κρεμάσω τα παπούτσια μου, μπορώ να πω ειλικρινά ότι του έδωσα ό,τι είχα.

Έχω πετύχει πράγματα που κάποτε ονειρευόμουν, δημιουργώντας μερικές απίστευτες αναμνήσεις. Από εκπληκτικά υψηλά, όπως η κατάκτηση του Champions League και της Premier League, μέχρι το προνόμιο του αρχηγού της χώρας μου και της Τσέλσι σε μια ομάδα που κερδίζει το Κύπελλο Αγγλίας, θα μείνει μαζί μου για πάντα. Έχω κάνει επίσης μερικές φανταστικές φιλίες με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, από συμπαίκτες, προπονητές και αφανείς ήρωες στα παρασκήνια, θέλω απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Το να πάρεις την απόφαση να σταματήσεις να παίζεις δεν είναι εύκολο. Έχω περάσει 20 χρόνια προπόνησης κάθε μέρα, προσπαθώντας να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα για την ημέρα του αγώνα για να βοηθήσω τις ομάδες που έχω παίξει να είναι επιτυχημένες. Είχα χρόνο να εξετάσω τις επιλογές μου και μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό νιώθω ότι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πρέπει να απευθύνω στην καταπληκτική οικογένειά μου που με στήριξε και ήταν εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής. Τώρα έχω την ευκαιρία να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάτι που ανυπομονώ.

Πέρα από αυτό, το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα μέρος αυτού που είμαι και τι αγαπώ, οπότε αυτό είναι μόνο το τέλος αυτού του κεφαλαίου. Για μένα είναι σημαντικό να κοιτάζω μπροστά και όχι πίσω καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Η ανάρτηση του Κέιχιλ στο Instagram: