Είδηση… βόμβα για το Μουντιάλ: Το Κατάρ δωροδόκησε 8 παίκτες του Εκουαδόρ για το ματς της πρεμιέρας (ΦΩΤΟ)

Είδηση… σοκ για το Μουντιάλ 2022, με έναν δημοσιογράφο από το Κατάρ να αποκαλύπτει πως το Κατάρ δωροδόκησε με 7.4 δολάρια οκτώ παίκτες του Εκουαδόρ για να χάσουν με 1-0 στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ένας δημοσιογράφος από το Κατάρ και συγκεκριμένα ο Αμζάντ Ταχά που συνεργάζεται με την Daily Mail τάραξε τα… νερά λίγο πριν από την εκκίνηση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μέσω μιας σοκαριστικής αποκάλυψης του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως η διοργανώτρια ομάδα, το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ με 7.400.000 δολάρια για να χάσουν στο ματς της πρεμιέρας με 1-0 ενώ υπογράμμισε πως την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσαν πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση του ο δημοσιογράφος:

«Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι (1-0 2ο ημίχρονο). Πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ επιβεβαίωσαν αυτό. Ελπίζουμε ότι είναι ψευδές. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA».

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter: