Ινιέστα: «Αγαπώ την Ισπανία και την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Λουίς Ενρίκε»

Ο Αντρές Ινιέστα εξέφρασε την αγάπη του για την Εθνική ομάδα της χώρας του καθώς και τον ενθουσιασμό του για την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Η Ισπανία που είναι μια από τις ομάδες που πηγαίνει με ξεκάθαρο στόχο και όνειρο την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ μετρά… αντίστροφα για την συμμετοχή της, με τον Αντρές Ινιέστα να παραχωρεί δηλώσεις και να τονίζει πως αγαπά τόσο την εθνική ομάδα της χώρας του όσο και το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο ομοσπονδιακός της τεχνικός, Λουίς Ενρίκε.

Μάλιστα, ο… θρύλος της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε πως οι νεαροί παίκτες που θα αγωνιστούν με το εθνόσημο θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και πως είναι για τους ίδιους μια πρόκληση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ινιέστα:

«Είναι νέοι, αλλά είναι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, σημαντικοί και με μεγάλη ευθύνη. Έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι μια πρόκληση για την οποία όλοι τους είναι παθιασμένοι και γνωρίζουν ότι ότι μπορούν να τα πάνε καλά. Προσωπικά, αγαπώ αυτή την ομάδα και αγαπώ την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο προπονητής της».