Κουλιεράκης – Κωνσταντέλιας: «Πήραμε την ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ και πάμε μπροστά» (vid)

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησαν στην κάμερα του PAOK TV οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Τα δυο… χρυσά ταλέντα του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται πλέον στην πρώτη ομάδα, ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV όπου και τόνισαν πως αμφότεροι δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις και πως πίστευαν΄ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή που θα ανέβαιναν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας:

Για το αν πίστευαν τον Ιούνιο ότι θα ήταν βασικοί τον Νοέμβριο: Κουλιεράκης:

 «Προσωπικά εγώ θα το πίστευα, έχουμε μεγαλώσει μαζί ουσιαστικά με τον ”Ντέλια”, ξέρουμε τις δυνατότητες, ο ένας του αλλουνού, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό».

Κωνσταντέλιας:

«Ακριβώς το ίδιο, το πίστευα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε κάθε μέρα, και περιμέναμε την ευκαιρία για να έρθει. Την πήραμε και πάμε μπροστά τώρα».

Κωνσταντέλιας: Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, δεν ήρθε σε καλό timing, σχολίασε:

 «Εντάξει, είχαμε ρυθμό, μας άρεσε που παίζαμε συνέχεια, μας αρέσει να κερδίζουμε, είναι λίγο περίεργο αλλά θα συνεχίσουμε όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα».

Κουλιεράκης: Για το τι μπορούν να περιμένουν για στον δεύτερο γύρο, είπε:

«Τα ίδια και καλύτερα (γέλια)».