Σκαριόλο: «Να δείξουμε χαρακτήρα σε μια από τις πιο… καυτές έδρες της Euroleague»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει του αυριανού παιχνιδιού της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό (23/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Σέρτζιο Σκαριόλο, με τον προπονητή της Βίρτους Μπολόνια να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το «τριφύλλι» (23/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ για την ένατη αγωνιστική της Euroleague και να τονίζει πως η ομάδα του θα αγωνιστεί κόντρα σε μία αθλητική και πειθαρχημένη ομάδα καθώς και σε μια από τις πιο… καυτές έδρες της δοργάνωσης.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η Μπολόνια έχει κάνει πρόοδο και πρέπει να αποδείξει σε ένα περιβάλλον όπως το ΟΑΚΑ ενώ επισήμανε πως η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι.

Οι δηλώσεις του Σκαριόλο:

«Σίγουρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα ώστε να παίξουμε σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρωλίγκας. Παίζουμε απέναντι σε μία αθλητική, πειθαρχημένη ομάδα με ικανότητα να ανεβεί επίπεδο στην έδρα της».

Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας αλλά είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση και κάθε αντίπαλος είναι δυνατός στην Ευρωλίγκα. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία και πρέπει να το πιστοποιήσουμε σε ένα περιβάλλον όπως το ΟΑΚΑ».