Ουρουγουάη – Νότια Κορέα: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων – Βασικοί οι Ιν – Μπεόμ και Ουί Τζο Χουανγκ

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του αγώνα μεταξύ της Ουρουγουάης με τη Νότια Κορέα (24/11, 15:00). Στο αρχικό σχήμα οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Ιν – Μπεομ Χουανγκ και Ουί Τζο Χουανγκ.

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα (24/11, 15:00) στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο και τον Πάουλο Μπέντο να ανακοινώνουν τους ποδοσφαιριστές που ξεκινούν στο αρχικό σχήμα.

Ο Αλόνσο παρατάσσει την ομάδα του με τους Ντάργουιν Νούνιες και Λουίς Σουάρες ενώ άφησε στον πάγκο τον Έντισον Καβάνι. Από την άλλη, ο Μπέντο ξεκινά βασικούς τους δυο παίκτες του Ολυμπιακού, Ιν – Μπεομ Χουανγκ και Ουί Τζο Χουανγκ ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Σον παρά το γεγονός πως ήταν αμφίβολος λόγω του τραυματισμού στο μάτι του.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Η ενδεκάδα της Ουρουγουάης: Ροσέτ, Κάσερες, Γκοδίν, Χιμένες, Ολιβέρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε, Πελίστρι, Νούνιες, Λ. Σουάρες.

Η ενδεκάδα της Νότιας Κορέας: Σέουνγκ Γκιου Κιμ, Μουν Χουάν Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Μιν Τζάε Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Τζουνγκ, Σάνγκ Χο Να, Λι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σον, Ουί Τζο Χουάνγκ.