Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίος Έλληνας του εξωτερικού ο Μπακασέτας – H αποκάλυψή για την κατάθλιψη

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο εξωτερικό για τη σεζόν 2021/22 αναδείχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας κατά την παραλαβή του βραβείου του προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άλκη για τη δύναμη ψυχής που έδειξαν. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Superleague 2 είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη. Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό γιατί είναι διαφορετικό να βλέπεις από την τηλεόραση σε τι κακά γήπεδα κάνουν προπόνηση. Έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες. Οι μικρότερες κατηγορίες είναι ο πυρήνας της εθνικής ομάδας. Η Κροατία είναι στους «4» του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 12 εκατομμύρια. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Superleague 2, είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη».

Τέλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: «Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό, μου δίνουν μεγάλο κίνητρο. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί την τελευταία φορά πάλευα με την κατάθλιψη. Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε πιο δύσκολα. Όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε. Αν βάζεις όλο σου το είναι τότε σίγουρα θα πετύχεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου».