Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο Αραούχο πήρε το βραβείο fair play για την αφιέρωση στον Άλκη Καμπανό

Ο Σέρχιο Αραούχο πήρε το βραβείο fair play στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ.

Οι ίδιοι οι γονείς του δολοφονημένου, Άλκη Καμπανού, βράβευσαν τον Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ στην… γιορτή του ΠΣΑΠΠ, για την αφιέρωση που έκανε, μετά το γκολ που πέτυχε την περασμένη σεζόν κόντρα στον Άρη, στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο ίδιος τους… επέστρεψε το βραβείο και τους αγκάλιασε.

«Αυτό που έχω να πω είναι πως οι γονείς μου μου έδωσαν κάποιες αξίες. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ εκείνη τη στιγμή περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να αποδώσω τιμή στην οικογένεια του Άλκη και περίμενα εκείνη τη στιγμή για να αφιερώσω το γκολ. Είμαι απλός άνθρωπος, καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και για αυτό αν μου επιτρέπετε θέλω να δώσω το βραβείο στην οικογένεια του Άλκη» ανέφερε μεταξύ άλλων και πήρε αγκαλιά τους γονείς του Άλκη Καμπανού.

«Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Αραούχο. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να βραβεύσουμε τον Αραούχο. Ο Σέρχιο αποτελεί παράδειγμα για όλους. Πρέπει να πιστέψουμε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που ενώνει. Πρέπει να μάθουμε να χειροκροτούμε τους αθλητές όλων των ομάδων, όχι μονο της δικής μας. Πρέπει να ανέβουμε το σκαλοπάτι της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Να δείξουμε δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο άτομα με τέτοιες συμπεριφορές». ανέφερε από την μεριά του ο πατέρας του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.

«Κοιτάζοντας τον Σέρχιο είδα ακόμη έναν γιο, τον γιό μου» δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου φίλου του Άρη.