Επίσημο: Επέστρεψε στον Ιωνικό ο Γιώργος Βαλεριάνος – Ανακοινώθηκε ο Ρουμπουλάκος

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου στην ομάδα μόλις δυο μήνες μετά την αποχώρηση του ενώ ανακοίνωσε παράλληλα την απόκτηση του Σίμου Ρουμπουλάκου.

Παίκτης του Ιωνικού είναι ξανά ο Γιώργος Βαλεριάνος, με την ομάδα της Νίκαιας να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στον σύλλογο μόλις δυο μήνες μήνες μετά την αποχώηρηση του. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως λύθηκαν όποιες παρεξηγήσεις υπήρχαν μεταξύ των δυο πλευρών και πως η αποφίστηκε από κοινού η επιστροφή του.

Παράλληλα, ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του αριστερού μπακ, Σίμο Ρουμπουλάκου ο οποίος έχει θητείες σε Τσίντια, Αράντ, Κουκέσι, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα και Τρίγλια Ραφήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Βαλεριάνου στην ομάδα.

Μετά από συναντήσεις και συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση και τον προπονητή μας, οι παρεξηγήσεις που υπήρχαν λύθηκαν και αποφασίστηκε από κοινού η επιστροφή του Γιώργου στην ομάδα μας.

Η οικογένεια του Ιωνικού οφείλει να καλωσορίσει επίσης και τον Σίμο Ρουμπουλάκου. O 32χρονος αριστερός μπακ έχει περάσει από την Τσίντια και την Αράντ της Ρουμανίας, την αλβανική Κουκέσι αλλά και από Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα και Τρίγλια Ραφήνας.

Ευχόμαστε καλή τύχη και υγεία στους δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».