ΑΕΚ: «Καμπάνα» τριών αγωνιστικών για τα επεισόδια με τη Ρέτζο Εμίλια

Βαριά τιμωρία για όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια στο BCL έριξε η FIBA στην ΑΕΚ. Στην Ένωση επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, για την οποία θα γίνει έφεση.

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα με τη Ρέτζο Εμίλια για το Basketball Champions League. Αυτό σημαίνει πως το τελευταίο κρίσιμο παιχνίδι με την Καρσίγιακα (21/12, 19:30) θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ σε περίπτωση που η Ένωση συνεχίσει στα νοκ άουτ, τότε η τιμωρία θα μεταφερθεί και εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, σε περίπτωση που δεν πέσει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις στην Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Η ανακοίνωση:

Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών (“κεκλεισμένων των θυρών”) τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της “Βασίλισσας” στη Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο tickets@aekbc.gr. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν.