Σπανός: «Σταματώ να είμαι προπονητής του Ιωνικού – Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει»

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού μετά την βαριά ήττα που υπέστη η ομάδα του με 7-0 στο φιλικό ματς με τον ΟΦΗ.

Την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ιωνικού ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σπανός στην κάμερα της COSMOTE TV κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά τη συντριβή που γνώρισε η ομάδα του από τον ΟΦΗ στο μεταξύ τους φιλικό με 7-0.

Ο Έλληνας προπονητής αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση για τη βαριά ήττα, δήλωσε πως από σήμερα σταματά να είναι προπονητής του Ιωνικού και πως η ομάδα θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως ντρέπεται και δεν τον αντιπροσωπεύει όλο αυτό που συνέβη με την εικόνα που είχε η ομάδα της Νίκαιας στο φιλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπανός:

«Τι σχόλιο μπορεί να κάνει ένας προπονητής με αυτό που είδε σήμερα, με αυτό που έγινε σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή. Κατ’ αρχάς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο μας, στη διοίκηση, γενικά σε όλο τον κόσμο που μας είδε. Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής σε αυτήν την ομάδα.

Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το νιώθω, ντρέπομαι, δεν θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου. Τουλάχιστον, κάποιος θα πρέπει να δείξει λίγη ευθιξία. Από σήμερα η ομάδα θα πρέπει να ψάξει να βρει έναν προπονητή κι αυτό γιατί όταν ένας προπονητής δεν μπορεί να επιδράσει στους παίκτες, νομίζω ότι θα πρέπει να αφήνει τη θέση του για άλλον. Είναι πραγματικά ντροπή. Σέβομαι την ομάδα, σέβομαι τον κόσμο, σέβομαι την ιστορία, σέβομαι τη διοίκηση και θα πρέπει να κάνω αυτό που νιώθω εγώ μέσα μου ότι πρέπει να κάνω».