Παναθηναϊκός: Ανανέωσε έως το 2025 με τον Μπαρτ Σένκεφελντ

Λίγες ώρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ρουμπέν Πέρεθ, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε πλήρη συμφωνία κι «έδεσε» στο ρόστερ του έως το 2025 και τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός στόπερ (και δεύτερος αρχηγός πλέον της ομάδας πίσω απ’ τον Δημήτρη Κουρμπέλη) ήταν σε συζητήσεις με το «τριφύλλι» εδώ και λίγες εβδομάδες και μετά την άφιξη των εκπροσώπων του στην Αθήνα υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2025.

Αυτή είναι η δεύτερη επέκταση που έκαναν οι «πράσινοι» με τον Σένκεφελντ, μετά τις υπογραφές των δύο πλευρών τον Δεκέμβριο του 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 99 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».