Σοκ στην ΑΕΚ: Περνά την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς – Εκτός για τουλάχιστον 4-5 εβδομάδες

Δεν απέφυγε το χειρουργείο στους κοιλιακούς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ, με τον Σέρβο μέσο να αναμένεται να υποβληθεί αύριο (20/12) σε επέμβαση ενώ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 4 με 5 εβδομάδες.

Ζημιά στην ΑΕΚ με Γκατσίνοβιτς!

Ο Σέρβος χαφ δεν γλίτωσε το χειρουργείο στους κοιλιακούς καθώς αν και είχε αρχικά αποφασιστεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του με ειδική θεραπεία και να μην μπει για επέμβαση εντέλει θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς οι πόνοι κατά την διάρκεια της προπόνησης αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο.

Έτσι, έπειτα από συζήτηση του ίδιου με το ιατρικό τιμ καθώς και τον Ματίας Αλμέιδα, κρίθηκε σκόπιμο να πραγματοποιηθεί η επέμβαση προκειμένου να λύσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς και να επιστρέψει ξανά υγιής και δυνατός στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Σημειώνεται πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου αύριο, Τρίτη (20/12).

Ο Γκατσίνοβιτς λόγω του χειρουργείου θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον 4 με 5 εβδομάδες, με τον Αλμέιδα να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να διαχειριστεί νέα δεδομένα αφού θα χάσει έναν εκ των κορυφαίων παικτών του στην θέση της μεσαίας γραμμής.