ΠΑΕ ΑΕΛ: Τέλος ο Παναγιώτης Γκουτσίδης

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, με τους λόγους της διακοπής να είναι αμιγώς τεχνικοί, σύμφωνα με τους βυσσινί.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες προκάλεσαν εξελίξεις στην ΑΕΛ, με τη διοίκηση να παίρνει δραστικά μέτρα. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως πέρυσι τέτοια μέρα ο Γκουτσίδης έπιανε δουλειά στην ΑΕΛ, επιστρέφοντας στη θέση του μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει σήμερα την απόφαση της να τερματίσει τη συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι λόγοι αυτής της διακοπής είναι αμιγώς τεχνικοί, σε μία περίοδο εξαιρετικά απαιτητική για την ΑΕΛ. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον προπονητή Γκουτσίδη, για τη πολυσήμαντη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας.

Για τον άνθρωπο Παναγιώτη Γκουτσίδη δεν υπάρχουν απλά λόγια, παρά μόνο βαθιά εκτίμηση.

Θα θυμούμαστε όλες εκείνες τις σημαντικές στιγμές που συνέβαλαν στη δημιουργία μιας πραγματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην αξιόλογη επαγγελματική του πορεία».